Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cindy Crawford (58) je ikonickou tváří devadesátek a její reklamu na sycený nápoj v plechovce si jistě pamatujete. Krátká spot natočila v roce 1992 a nyní se po 29 letech nechala nafotit ve stejném outfitu a na stejném místě znovu.

Tehdy se reklama promítala při Super Bowlu - finále ligy amerického fotbalu, kam se dostanou jen ty nejpropracovanější kousky. Firmy dodnes vytváří speciální reklamy právě na tuto velkou událost. Krátké kraťásky a oplé bílé tílko oblékla topmodelka i ve svých 55 letech a jako by se nic nezměnilo.

„Je to vždy radost a mírná dávka vzrušení, když mohu pracovat s mým kamarádem Davidem Yarrowem, obzvlášť, když jde o dobrou věc,“ uvedla novou fotku Cindy.

„Vrátili jsme se na originální místo u Halfway House z ikonické reklamy, kterou jsem dělala v roce 1992 s maličkou změnou podle Davida. Rádi bychom vybrali peníze pro dětskou onkologickou nemocnici v Madisonu ve Wisconsinu, kde se můj bratr (†3) léčil s leukémií. Už nyní jsme vybrali milion dolarů,“ napsala modelka do příspěvku a poděkovala i svému vlasovému stylistovi, který jí na fotku vytvořil stejný účes jako před 29 lety její tehdejší kadeřník.

Co říkáte, vypadá pořád stejně?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám