Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár měsíci byl Bohuš Matuš (50) proti očkování. V poslední době však svůj názor změnil. Kvůli častému koncertování a hraní v divadle se rozhodl, že se nechá proti koronaviru naočkovat.

„Mám strážného anděla, svoji adoptivní maminku Věru Baudyšovou, která jako praktická lékařka zvítězila v celostátní soutěži. Já ji opravdu ctím a vážím si jí. Tak ona mi poradila, abych se nechal očkovat. Já jsem nikdy nechtěl, ale díky této ženě, které důvěřuji, se od ní nechám očkovat. Půjdu na vakcínu,“ svěřil se Super.cz Bohuš Matuš, který se chce nechat očkovat i kvůli rodině.

„U Lucky nevím, zda půjde, ale já vzhledem k tomu, že pořád někde lítám a nechci nikoho ohrožovat, tak si to zajistím,“ řekl nám zpěvák, který plně důvěřuje své známé lékařce, která mu pomáhala také finančně v době zavřených divadel a zákazu zpívaní. Nyní už zpěvák naplno naskočil do práce.

Za sebou má léto plné koncertování a čeká ho premiéra muzikálu Láska nebeská na prknech Divadla Broadway. Vedle toho také plánuje vlastní album. „Mám plný diář, teď se rozhoduji, dostal jsem nabídky od nových producentů a manažerů. Je potřeba jít dál, teď se mi daří, tak bych chtěl udělat desku s živou kapelou a potřebuji na to schopné lidi, kteří něco dělají. Mám opravdu v šuplíku asi dvacet svých písniček a stále mi nebyl nikdo schopný s tím pomoct,“ řekl nám zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám