Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

R&B zpěvák Jaheim (43) byl zatčen poté, co byli u jeho domu v New Jersey nalezeni pejsci ve velmi zuboženém stavu. Jeden z nich byl dokonce podle policejních zpráv utracen, jelikož byl v kritickém stavu.

Čtyřiačtyřicetiletý hudebník byl obviněn z týrání zvířat a selhání v podání základní péče o zvířata, jak uvedl úřad prokurátora Somerset Country v tiskové zprávě.

Policisté přijeli do domu Jaheima po hovoru na stanici, kde bylo nahlášeno, že jsou tam štěňata v nouzi. Na příjezdové cestě našli šest psů v oddělených bednách, které byly částečně naplněné vodou a psími výkaly. Jeden pes byl v tak zuboženém stavu a nereagoval, že byl poté pro nemožnost záchrany utracen.

V jeho rezidenci bylo nalezeno ještě dalších devět psů, kteří byli v různých fázích vyhublosti, bez přístupu k jídlu a vodě, uvedli ve zprávě státní zástupci.

Šlo o 12 kříženců bullteriéra, dva stafordšírské teriéry a jednoho křížence boxera. Psi jsou nyní v péči veterinářů a dva z nich jsou ve velmi špatném stavu. Vyšetřování pokračuje.

Zpěvák Jaheim debutoval v hudebním světě v roce 2001 s deskou Ghetto Love, ze které se ujaly hity Fabulous a Put That Woman First.

Reklama

Další články

Načítám