Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Lego Duplo pomáhá dětem i rodičům hravou formou. Jak? Podívejte se s námi, co vám i dětem, tato časem prověřená stavebnice, přinese.

Kostičky Lego Duplo jsou snadno uchopitelné a mají veselé barvy. Dítě si s kostičkami Lego Duplo vyhraje samo, ale i s kamarády a s vámi. Kostky jsou promyšlené a přichází s mnoha motivy z běžného života i světa fantazie, se kterými se děti potřebují v průběhu dětství seznámit.

Díky kostkám Lego Duplo děti:

- poznávají svět hravou formou

- učí se barvy

- trénují motorické schopnosti - přímo související s vývojem řeči

- baví se bezpečně a kvalitně

- mohou s vaší pomocí získat řízené vedení ve světě poznání

- prohlubují vztah k vám pomocí společné hry

Foto: MPK Toys s.r.o.
Které Lego Duplo zvířátko si vaše děti oblíbí?

Dítě se během hry učí poznávat postavy a zvířata i reagovat v různorodých situacích. Použité motivy Lego Duplo kostek vybízí k zábavné hře a vy tak nemusíte děti do aktivit nutit.

Stavěním, a manipulací s kostkami, dítě trénuje motorické schopnosti v oblasti jemné i hrubé motoriky. Mimo jiné tím přispívá k správnému rozvoji komunikačních schopností, což zahrnuje i dobrou výslovnost hlásek.

Při společné hře dítě trénuje sociální dovednosti. Učí se komunikovat a poznává vás. Společně strávené chvíle, které vyplníte hrou a interakcí, posílí váš vzájemný vztah. Poznáte jeden druhého a vy jako rodič získáte příležitosti pro výchovné formování dítěte příjemnou formou. Co utužuje vztahy víc než pozitivní společné zážitky?

Foto: MPK Toys s.r.o.
Objevování světa pomocí kostiček Lego Duplo je snadné

Které Lego Duplo vybrat

Lego Duplo kostky jsou vhodné pro děti od 2 let, ale v nabídce můžete najít i produkty, se kterými si vyhrají děti od 1,5 roku. Sledujte vždy obal výrobku, kde údaj najdete.

Mezi nejoblíbenější patří Lego Duplo vláček s možností rozšíření o Lego Duplo koleje. Na společných cestách ve světě fantazie můžete navštívit kamarády, rodinu na venkově nebo vyrazit na jiný výlet. Na venkově ukažte dětem Lego Duplo zvířátka a naučte je, jak to na farmě chodí.

Když se objeví problém, Lego Duplo hasiči jsou připraveni pomoci. Přidejte se k nim a plánujte záchranné mise společně s dětmi. Po náročném dni plném dobrodružství je třeba si odpočinout a pohrát si v prostředí domova. Pořiďte dětem Lego Duplo domeček a Lego Duplo podložku pro stabilní a pohodlnou stavbu.

Pokud chcete jen doplnit vaši Lego Duplo výbavu, vyzkoušejte Lego Duplo box, kde najdete Lego Duplo kostky a další tvary, pro kompletní a veselou stavbu.

S kostkami Lego uděláte radost svým dětem i sobě. Můžete si být totiž jistí, že dětem dáváte příležitost užít si kvalitní zábavu.

Další články

Načítám