Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nenápadná hračka, která v sobě skrývá neskutečnou a nekončící zábavu. To je Plop Up!. Zabavte děti nebo se odreagujte od stresu vy sami.

Proč dětem nebo sobě Plop Up! pořídit?

- tréning motoriky

- smyslová pomůcka

- zábava na dlouhé hodiny

- zábava pro samotáře i partu kamarádů

- antistresová aktivita i pro dospělé

Vyberte si z několika dostupných motivů, např. nanuka, duhy, srdce nebo kolečka. Plop Up! je vyroben ze silikonu, tedy lehkého a snadno udržovatelného materiálu. Hra je k dispozici v mnoha barevných variantách včetně té se třpytkami. S Plop Up! si vyhrají holky i kluci.

Lupejte si sami nebo přizvěte kamarády. Kdo zatlačí poslední bublinu, prohrál. Pravidla Plop Up! hry můžete převzít od výrobce nebo si je vymyslet sami.

Foto: Mikro Trading a.s.
Plop Up! pro děti i dospělé

Jak na to

Ve dvou hru začněte zatlačením libovolného počtu bublin v jedné řadě. Druhý hráč pokračuje stejně. Hra probíhá za střídání hráčů, přičemž každý z nich vždy zatlačí co nejvíce bublin vedle sebe v jedné řadě. Kdo bublinu zatlačí poslední, prohrál. Kdo dokáže vyhrát třikrát, vyhrál nejen kolo, ale i celou hru.

Pokud si budete chtít hru zpestřit, hrajte s pravidlem, že zatlačit můžete pouze jednu, dvě nebo tři bubliny vedle sebe. Naučte tuto hru vaše děti, nebo se ji naučte od nich a bavte se společně.

Který Plop Up! pořídíte domů vy?

Další články

Načítám