Hlavní obsah
Článek

Martin Zounar (56), který je divákům znám coby Bobo Švarc z Ordinace v růžové zahradě, se letos pustil do hubnutí. Sám sobě si totiž přiznal, že trpí obezitou. A jak je vidět, herci se zeštíhlovací procedura stále daří! Diváci, kteří dorazili na divadelní představní Dva nahatý chlapi, se nestačili divit. V představení se herci, jak už název napovídá, svlékají.

A zatímco ještě před rokem a půl Zounar na jevišti pobíhal s neskutečným „panděrem“, dnes už má jeho figura úplně jiné parametry. Vedle svého hereckého kolegy Martina Krause alias českého Belmonda, se tak Zounar určitě neztratil.

Jeho postavu po tělesné transformaci s humorem zhodnotila i jeho kolegyně Daniela Šinkorová (51). „To už není vtipný, když nejsi tlustej,“ smála se.

Pravdou je, že Zounar nezačal hubnout jen kvůli tomu, aby lépe vypadal. Obezita je totiž nemoc a herec si uvědomil, že tady už jde opravdu o zdraví. „Já nejsem člověk, který trpí nadváhou, pár kily, která se dají řešit, ale já jsem opravdu obézní, a musím vám říct, že mě to nesmírně trápí. Rozhodl jsem se, že tuto nemoc, protože obezita je nemoc, že ji budu řešit, opravdu s tím musím něco dělat, na to už se nedá koukat,“ přiznal ještě před začátkem zeštíhlovacího procesu Zounar, který na sobě maká už devět měsíců. Výsledek je nejen vidět, ale přispívá i k tomu, že má herec víc energie a celkově se cítí mnohem lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám