Hlavní obsah
Článek

Herec Bolek Polívka (74) vyvedl do společnosti část své rodiny. Na premiéru filmu Cesta domů, kde ztvárnil po boku Evy Holubové (65) jednu z hlavních rolí, ukázal jednoho ze tří nejmladších dětí, syna Jana (16).

Děti slavného herce rostou jako z vody. Jan vyspěl v pohledného mladého muže a začíná se lehce podobat svému staršímu nevlastnímu bratrovi Vladimíru Polívkovi (34), který se řadí mezi nejatraktivnější muže českého showbyznysu. Uvidíme, zda kromě půvabu zdědí Jan po svém nevlastním bratrovi Vladimírovi i herecký talent.

Bolek Polívka je otcem šesti dětí. Z prvního manželství má nejstarší dceru Kamilu (45). Poté přišla na svět talentovaná herečka Anna Polívková (44), kterou má hvězda Dědictví ze vztahu s herečkou Evelynou Steimarovou.

Jeho druhou manželkou se stala Chantal Poullain (67). Z tohoto manželství vzešel Vladimír Polívka. Maminkou jeho tří nejmladších dětí Jana (16), Antonína (13) a Mariany (12) je sympatická Marcela Černá, kterou si herec po dlouhých 24 letech vztahu vloni vzal za ženu. Před oltář se tedy postavil potřetí.

Reklama

Další články

Načítám