Hlavní obsah
Článek

A je to venku! Nejmladší dáma z klanu z klanu Kardashian-Jenner, miliardářka Kylie Jenner (26), čeká miminko. Kráska oznámila těhotenství prostřednictvím dojemného videa na sociální síti. O jejím těhotenství už spekulovala americká média před několika týdny. Kylie ale požehnaný stav ještě tajila.

Ve videu už ale hrdě odhalila rostoucí těhotenské bříško. A nejen to. Pochlubila se také intimními záběry ze soukromí. Nejprve ukázala těhotenský test s nápisem pregnant - anglicky těhotná, později pak fanouškům odhalila, jak se informaci dozvěděl její partner Travis Scott (31) a nechyběly ani dojemné reakce prvorozené dcery Stormi (3), jež své babičce Kris Jenner (65) ukázala fotky z ultrazvuku.

Kylie Jenner se těhotenství podařilo dokonale utajit. Podle všeho by měla být zhruba v pátém měsíci. Kráska už tajila své první těhotenství. S rapperem Travisem Scottem má již zmíněnou tříletou dceru Stormi, jejímž příchodem na svět vyrazila fanouškům dech.

Po celou dobu požehnaného stavu se totiž bedlivě skrývala před světem. Stormi se narodila v únoru 2018, v říjnu následujícího roku si Kylie a Travis dopřáli pauzu. Návrat potvrdili až v červnu letošního roku na udílení Grammy, kam muzikant rodinku vyvedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám