Hlavní obsah
Článek

Na světových týdnech módy kolem ní bývá hodně rušno, ostatně na londýnský fashion week za pár dní odlétá. Tentokrát byla Daniela Kociánová hostem Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

„Je moc hezké si jednou sednout ve svém oblečení v hledišti a shlédnout práce českých tvůrců, nebýt vystresovaný v zákulisí a mít šanci pozdravit kamarády a známé,“ řekla Super.cz v rozhovoru Daniela, která nepředváděla, ale plnila úlohu čestného hosta.

Oprostit se od své profese ale Daniela nemůže. „Vzhledem k tomu, že modeling dělám už deset let, tak si uvědomuji, jak náročnou práci tady ty slečny dělají. Jsou tady celý den, několikrát do dne jim nanáší make-up a upravují vlasy. Na druhou stranu je hezké si všímat oblečení, které čeští návrháři tvoří. Dělají to skvěle,“ míní.

Práci modelky jedna z nejúspěšnějších zástupkyň svého povolání rozhodně nezlehčuje. Snad i díky pokoře se dostala na vrchol. „Jako modelka mám možnost dostat se na místa, kam se někteří členové návrhářského týmu někdy ani nedostanou.“

Danielu móda velmi baví. Má specifický styl a díky tomu, že žije sedm let v Londýně, tak může využívat i větší perspektivu. Nabízela se tedy otázka, jestli zkušenosti nasbírané za téměř deset let v branži nehodlá zúročit v nějaké jiné kreativní profesi. „Přemýšlela jsem, že bych se věnovala stylingu. Na navrhování oblečení si netroufám. Ocením práci ostatních šikovných. Uvidím, jak to všechno bude,“ uzavřela Daniela Kociánová.

Reklama

Další články

Načítám