Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po červeném koberci na filmovém festivalu v Benátkách se prochází největší hvězdy jak světového, tak hlavně i místního hereckého světa. Fotografy rozhodně zaujala italská herečka Sara Ricci (53), která zvolila velice riskantní šaty.

Pokud jí šlo hlavně o to, aby na sebe upoutala pozornost, pak se jí výběr povedl. Zvolila krajkový model s vysokým rozparkem a nutno podotknout, že už průhledná horní část, pod kterou si Sara nevzala podprsenku, objektivy foťáků lákala dostatečně.

Ricci to ještě vyšperkovala tím, že si šaty chtěla pozdvihnout, aby je ukázala v celé kráse, ale asi zapomněla, jak moc vysoký je rozparek na šatech. Ukázala tak své prádlo, které navíc barevně moc nesladila se zbytkem oblečení. Černé kalhotky byly pod světlými šaty jak pěst na oko.

Herečka aktuálně září v seriálu Un Posto al Sole a slávu jí přinesla hlavně role v seriálu Vivere, kde se objevovala v letech 1999-2002 a později ještě jednou v období 2004-2007. Ricci studovala od 14 do 21 let tanec a herectví na divadelní škole La Scaletta v Římě.

Reklama

Další články

Načítám