Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svou nejmladší dcerou stihl ještě Jean-Paul Belmondo před svým náhlým odchodem oslavit osmnácté narozeniny.

Jean-Paul Belmondo zemřel 6. září ve věku 88 let a zanechal tu po sobě tři děti. Nejstarší dceři Florence je 60, synovi Paulovi 57 a Stella oslavila osmnácté narozeniny 13. srpna letošního roku.

Stella Eva Belmondo

Herec měl ještě dceru Patricii, která zemřela ve věku 36 let v roce 1994 při tragickém požáru bytu v Paříži. Herec se s její smrtí nikdy nevyrovnal.

Starší tři děti měl Belmondo z manželství s Elodie Constantin. Po rozvodu s ní měl vztah s hereckými kolegyněmi Ursulou Andress či Laurou Antonelli. Nejmladší dcera Stella se mu narodila v manželství s Natty Belmondo, které trvalo pouhých šest let. Bývalí partneři spolu zůstali v přátelském vztahu právě díky tomu, že spolu měli dceru.

Stella se zatím ke smrti otce do médií nevyjádřila, ale před pár lety v rozhovoru uvedla, že nechce být svým příjmením definována. „Na své jméno jsem hrdá, ale není snadné ho nosit. Nesnáším být jím definovaná, je to až ponižující. Raději bych byla, aby mě brali vážně za mé vlastní zásluhy.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám