Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na filmovém festivalu v Benátkách to pěkně zajiskřilo. Na červeném koberci se totiž objevila belgická herečka Salomé Dewaels, která vzbudila obrovský rozruch svým značně vyzývavým outfitem. Pokud by se Salomé ukázala na nedávném karlovarském filmovém festivalu, Jitky Čvančarové v její pompézní róbě by si nikdo ani nevšiml.

Belgičanka na červeném koberci beze studu zapózovala v průsvitných šatech, pod které si nevzala podprsenku. Vnady tak odhalila v celé kráse. Tedy kromě bradavek, ty byly rafinovaně skryty pod květinovým vzorem. I tak to vypadalo, jako by si na premiéru snímku Los Illusions vyšla nahoře bez.

Fotografové měli žně a nepříliš známá herečka kýženou pozornost. Salomé si zahrála například ve filmech Pracující dívky či Za šťastný život. Známá je také z televizní série Lucas etc. Proslavila se ale zatím zejména v domovské Belgii. Odvážné šaty jí ale v Benátkách zajistily pozornost, o které se jí ani nesnilo.

Reklama

Další články

Načítám