Hlavní obsah
Článek

Vítězka světové soutěže krásy Miss Global Karolína Kokešová (28) před necelým měsícem na dovolené v Řecku onemocněla covidem-19. Stejně tak její partner David Snášel. Ten onemocněl i přesto, že byl očkovaný.

"Chytili jsme to na dovolené na Mykonosu. Museli jsme si prodloužit pobyt. Nebylo to nic dramatického, oba jsme měli lehký průběh. Vše je v pořádku," řekla Super.cz Karolína a potvrdila, že oba měli mutaci delta.

"Začala mě bolet hlava, měla jsem rýmu, udělala jsem si test s pozitivním výsledkem. Za tři dny měl příznaky i partner. Oba jsme ztratili čich, partner i chuť. Dodnes cítím tak napůl," prozradila příznaky nemoci modelka.

Už za šest dní byla negativní. I proto mohla v pohodě odletět pracovně do polského Gdaňsku, kde testovala novou Škodu Fabia. Měla jen jeden požadavek, auto chtěla s automatickou převodovkou.

"Mám řidičský průkaz asi čtyři roky a naposledy jsem manuál řídila v autoškole. Tak jsem i tady chtěla automat, aby nedošlo k nějakému zbytečnému problému," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám