Hlavní obsah
Článek

Na filmovém plátně se dobrých pár let neobjevila. Naposledy si Emma Smetana (36) zahrála v pohádce Korunní princ před šesti lety. Nyní se rozhodla kývnout na další filmovou roli.

„Když mi zavolal režisér Jaroslav Fuit, tak jsem měla radost z toho, že jsem nemusela absolvovat stresující epizodu jménem casting, protože mi ty konkurzy moc nejdou, protože mě to vždycky rozhází. To je důvod proč moc netočím, protože na ty castingy nechodím,“ svěřila se Super.cz Emma Smetana na tiskové konferenci k nové romantické komedii Jedině Tereza.

Ve filmu se objeví jako televizní moderátorka a svou roli si naprosto užila. „Tu postavu se mnou pak režisér překopal a přepsal tak, že ve výsledku jsem měla co hrát a měla jsem z toho hodně radost. To mě přimělo v tom hrát a radovat se z každé minuty na natáčení,“ svěřila se Emma, která si vystřihla roli pořádné mrchy.

„To, že jsem hrála moderátorku zpráv, byla ta nejmíň náročná úloha, naštěstí to nebyla ta jediná z toho vějíře poloh, co jsem tam měla možnost předvést,“ dodala s úsměvem herečka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám