Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zarostlou bradou a snědým opálením byste ho možná ani nepoznali. Po delší době se ve společnosti objevil komik Milan Pitkin. Svého času se známý koktal a bavič pravidelně objevoval na obrazovce, dnes se věnuje především divadlu a zájezdním besedám.

„Děláme letní estrády a čeká mě zájezdní divadlo s Martinem Maxou a Heidi Janků, jmenuje se to Kšanda, hrajeme to asi šest let,“ řekl Super.cz komik, který je také známý spoluprací s Ivanem Mládkem. Milan Pitkin byl jedním z kmotrů debutového alba skupiny Melodica, a jak sám přiznal, spíš než rockovou hudbu má raději jazz.

Léto trávil herec a komik doma a na své chalupě a přiznal se nám také ke své nové vášni. „Pro mě je důležitý pohyb. Hýbu se a chodím, během korony jsem se naučil chodit a ujdu denně deset kilometrů. Vyjdu v půl jedenácté a přijdu ve tři. Už jsem na tom závislý, někde si dám pivečko nebo kávičku, přestávky jsou důležité,“ řekl Pitkin s tím, že také stále hraje tenis „Já jsem dokonce prochodil zimní boty, chtěl jsem si koupit nové, ale zatím jsou všude letní, nemůžu běhat v keckách ve sněhu,“ dodal komik.

Reklama

Další články

Načítám