Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdniny skončily a začala divadelní sezóna. Míša Tomešová (32) už má letos obě děti ve věku, kdy mohou navštěvovat školky, takže se divadlu může věnovat naplno. Třeba muzikálu Cabaret, kde ji uvidíme v hlavní roli. Komplikací je, že mladší syn Jonáš (3) ještě nemá všechna povinná očkování, a tak ho žádná státní školka nepřijme.

„Dávám dětem jenom to povinné očkování a dala jsem jim to, co nejpozději to šlo. Přijde mi strašně morbidní píchat do tříměsíčního malinkého miminka, takže jsem si počkala co nejdéle,“ svěřila Super.cz herečka. Proti očkování jako takovému ale není. „Rozhodně si myslím, že je to potřeba, obzvlášť tetanus umí udělat u malých dětí obrovskou paseku,“ dodává Míša.

Poslední týden před divadelní premiérou bývá pro herce tím nejnáročnějším a bývá nepsaným pravidlem, že dochází k nejrůznějším zádrhelům či zdravotním komplikacím. Své o tom ví i Míša.

„V Cabaretu máme lehkou akrobacii na houpačkách, kterou jsme velmi dlouho trénovali. Ale jak už jsme byli docela unavení, tak jsem to nedržela svalama ruky, ale zádama a vyhodilo se mi žebro,“ překvapila. Naštěstí premiéra v ohrožení nebyla. „Mám úžasnou fyzioterapeutku, které tímto moc děkuji, že mi ho nahodila zpátky,“ dodává s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám