Hlavní obsah
Článek

Většina lidí by čekala, že žena s přibývajícím věkem začne chodit oblékaná víc konzervativně, ale pokud má tělo jako dřívější chorvatsko-italská producentka a herečka z erotických filmů Rita Rusic (51), rozhodně není nutné se nijak držet zpátky. Její tělo by jí mohla závidět spousta žen o polovinu mladších a Rita si je toho náležitě vědoma. Během pár dní u moře strávených na Miami se svým mladším přítelem vystřídala několikery bikiny a jedny odvážnější, než druhé...

Rusic, jež v posledních letech pracuje jako filmová producentka, si pětadvaceti stupňové teplo na Floridě užívala převážně sluněním a povídáním s partnerem, který jí ochotně mazal opalovacím mlékem a zavazoval horní díl plavek.

Vnadná Rita začínala svou kariéru jako zpěvačka a v roce 1982 debutovala ve filmu Atilla The Scourge of God. Poté, co poznala svého prvního manžela Vittoria Cecchi Gori, rozhodla se pracovat spíše za kamerou a začala produkovat filmy, dodnes jich má na svém kontě zhruba 60, ale objevila se i v pár snímcích s erotickou tematikou a rovněž napsala knihu s názvem Sex Jet sentimental erotic diary. Sexy Rita má dvě děti, dceru Vittorii a syna Maria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám