Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá argentinská supermodelka Valeria Mazza by se klidně mohla vrátit zpátky na přehlídková mola. Čtyřnásobná maminka si momentálně užívá dovolenou ve španělském letovisku Marbella.

Krásku zvěčnili fotografové v bikinách a nestačili se divit, v jaké je formě. Valerie už příští rok v únoru vstoupí mezi padesátnice, ale díky sportu si stále udržuje výstavní figuru. Rodačka z argentinského Santa Fe odstartovala svou úspěšnou kariéru už ve třinácti letech, když si ji vyhlédl vlasový mág Roberto Giordano, který ji použil jako tvář svého salonu.

Mnohem vážněji ale začala přistupovat k práci modelky až po střední škole. Největší průlom její kariéry přišel v roce 1996, kdy společně s Tyrou Banks pózovala v leopardích bikinách na obálce prestižního časopisu Sport Illustrated. Modelka dále pracovala na kampaních pro Guess, Versace, Escada Sport či Victoria's Secret a objevila se mimo jiné i na obálkách časopisů Vogue, Elle a Glamour.

Valeria Mazza nepatří k žádným přelétavým kráskám. V roce 1998 se vdala za jihoamerického finančníka Alejandra Graviera, se kterým má tři syny a dceru.

Reklama

Další články

Načítám