Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Senzační vítěz olympijského závodu na 100 metrů Lamont Marcell Jacobs (26) si po svém životním sprintu v Tokiu dává zaslouženou pauzu. Sympatický italský atlet vyrazil na dovolenou, kterou si s rodinkou dopřává v letovisku Sabaudia ve střední Itálii.

Jacobs se na pláži pochlubil i svou půvabnou partnerkou Nicole Daza. S osmadvacetiletou modelkou a influencerkou vychovává syna Anthonyho (2) a dcerku Megan, která přišla na svět letos. Sprinterova přítelkyně vypadá fantasticky a pyšní se krásnou figurou, kterou vystavila v odvážných jednodílných plavkách.

Atletická senzace her v Tokiu si dovolenou náležitě užívá. Po úspěchu na olympiádě, kde slavil zlato i s italskou štafetou, ukončil sezónu, protože u něj prý z přetížení hrozilo zranění. Vynechal tak i pět mítinků prestižní Diamantové ligy. Ale jak je vidět, sportovní pauza mu jedině prospívá a příští rok se určitě vrátí na atletický ovál v plné síle.

Reklama

Další články

Načítám