Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

APART od svého prvopočátku vytváří šperky z lásky ke kráse, ženám, umění i módě. Ve své nejnovější kampani přináší inspiraci na celou podzimní sezónu. Na snímcích se tentokrát objevila módní ikona a ambasadorka značky Kasia Sokołowska, která okouzlila nejen svým půvabem, ale také nadčasovou elegancí.

Podzim není pro mnohé z nás oblíbeným ročním obdobím. To se však APART rozhodl změnit. V nové kampani přichází s jasným poselstvím – podzim může být krásný a stylový!

Foto: APART
Ambasadorkou značky APART je Kasia Sokołowska

Ty nejžhavější trendy ze světa šperků najdete na fascinujících fotografiích Marcina Tyszky, které byly pořízeny v okolí kouzelného paláce Wilanów ve Varšavě. Kasia Sokołowska je na nich zachycena v elegantním stylu „Glamour“, který Vás naprosto uchvátí.

Foto: APART
Letošní podzim se ponese v duchu zlatých odlesků, minimalismu, vrstvení a XXL šperků

Letošní podzim se ponese v duchu zlatých odlesků, minimalismu, vrstvení a XXL šperků. Například v kolekci Simple naleznete spoustu jemných doplňků s propracovanými detaily. Mezi populární motivy patří i rostliny, písmena či prolamované vzory. Nesmí chybět ani neodolatelná kombinace kontrastních barev z kolekce La Donna. Oblíbeným podzimním doplňkem se staly také stříbrné nebo zlaté náramky a náhrdelníky s filigránovými kuličkami.

Foto: APART
Všechny novinky značky APART vycházejí z moderního stylu „Glamour“

Všechny novinky značky APART vycházejí z moderního stylu „Glamour“, který je plný elegance, nápaditosti a ležérnosti. Není tedy divu, že skvěle ladí s každým módním stylem.

Foto: APART
Podzim může být krásný a stylový!

Kasii Sokołowskou můžete obdivovat nejen na jedinečných fotografiích z podzimní kampaně, ale také v úspěšném polském pořadu „Top Model“, který se pyšní již 10. řadou. Jeho hlavním partnerem se stal právě APART a na porotcovské křeslo usedla půvabná Kasia, která nepřestává překvapovat svou profesionalitou, odbornými znalostmi i dokonalým stylem.

Další články

Načítám