Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přišla se podívat za kolegy do divadla GoJa Music Hall, ale sama už v patnácti exkluzivních zářijových představeních muzikálu Čarodějka, v němž ztvárňovala zelenou Elphabu, hrát nebude. I když jsme zažertovali, že vzhledem k tomu, že její kolegyni Elis Ochmanové (35) se musely kostýmy po porodu zvětšovat, Markéta Pešková by se do nich v pohodě vešla.

"Jsem v sedmém měsíci, miminko se narodí v prosinci, a nahoře mám šest a půl kila. Do kostýmu bych se možná vešla, ale myslím, že takhle je to bezpečnější a nebudu tam kolegům překážet s břichem," míní Markéta, která prý prožívá těhotenství bezproblémově.

"Jenom na začátku jsem byla hodně unavená, na což nejsem zvyklá," svěřila zpěvačka, která ještě pořád koncertuje s kapelou. "Poslední koncert mám naplánovaný dva týdny před termínem, tak uvidíme, jestli to nebude vyvolávací," smála se.

Doma už s manželem Tadeášem pomalu pro miminko, bude to kluk, připravují dětský pokojíček. "Ale v klidu, postupně, nejsem žádný šílenec, zatím se mi hormony úplně nezbláznily," dodala Markéta. O jménu pro miminko se ještě domlouvají. "Ale cizokrajné určitě nebude, to by se k příjmení Kundera nehodilo," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám