Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když odsvědčila nevěstě Lucii svatbu se svým muzikálovým kolegou Bohušem Matušem (50), začala zpěvačka Monika Sommerová poskytovat rozhovory, jimiž novomanžele rozhodně nepotěšila. Mimo jiné zmínila, že Lucii vztah s Bohouškem rozmlouvala a říkala jí, že se zbláznila.

"Možná jsem to řekla špatně nebo to bylo špatně pochopeno. Ale s Luckou jsme si už druhý den volaly a zasmály se tomu. Bohoušek byl naštvaný déle, ale už je to mezi námi také v pořádku, vysvětlili jsme si to," řekla Super.cz Monika, kterou jsme potkali v divadle GoJa Music Hall na generálce velkolepého muzikálu Čarodějka, v němž bude v rámci patnácti exkluzivních představení opět účinkovat.

"Stýkáme se, občas pohlídám i miminko, všechno je v pořádku," ujistila nás. "Jen teď už budu mít o trochu méně času. Je dobře, že mi začíná práce, protože v sobě zase potřebuju najít disciplínu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám