Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Momentálně pokračuje v úspěšném turné se seskupením 4 Tenoři. Zpěvák Jan Kříž se ale už chystá i na návrat na divadelní prkna. A musí začít cvičením a dietou. Bude se totiž opět svlékat do slipů.

To, že právě se 4 Tenory bude slavit takové úspěchy, před dvěma lety, kdy vokální kvartet vznikl, rozhodně nečekal. "Na začátku to byl velký experiment a řekli jsme si, že spolu budeme zpívat, dokud nás to bude bavit, a hlavně to bude lidi bavit poslouchat. Zatím to funguje všemi směry. Mám dojem, že jsme na turné od doby, kdy jsme vznikli, a jen lockdowny máme jako přestávky," radoval se, když se 4 Tenory přebírali zlatou desku za jejich debutové album.

Stihnout k tomu musí i divadlo. "Počítal jsem, že budeme mít dvanáct nebo třináct obnovených premiér a jednou z nich bude i Horečka sobotní noci. Cožpak, že budu zase tančit, ale zase půjdu do těch legendárních černých slipů. Takže začínám hubnout, mám na to dva měsíce. Potřeboval bych dát dolů tak pět šest kilo, abych měl jistotu, že se vejdu do kostýmu a bude se na mě dát koukat," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám