Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební producent a porotce Talentu Jaro Slávik (49) byl hostem v kontroverzní Nečum na mě show, v níž slavné zpovídá DJ Roxtar (Dominik Turza) prostřednictvím svého maňáska Adolfeena. Témata jsou kontroverzní, otázky na tělo a často za hranou. „Máte ještě fyzičku točit další filmy?“ byla jedna z prvních na Slávika.

Jaro Slávik se už před lety ke kauze porno videí, která pronikla na internet, postavil čelem a v rozhovoru pro Nový čas uvedl, že jeho divoké mládí nevylučuje takovou zkušenost. A ani tentokrát se nenechal zahnat do kouta. Byl nad věcí a zdatně reagoval. „To byla chvilková záležitost, která se stala před třiceti lety,“ uvedl.

Ani fotokoláže s filmovými parodiemi jako Robin Ood, Titadick nebo Tváří v tvář, které se následně objevily na obrazovce, televizního porotce nerozhodily. „Tenhle Robin Ood by vyjebal s tím šerifem z Nottinghamu, co?“ rozesmál Slávik publikum.

Na dotaz, zda za to tehdy v 90. letech dostal hodně peněz, Slávik vážně odpověděl, že ne. „O mnoho více peněz jsem si vydělal něčím úplně jiným.“ Show diváci uvidí ve čtvrtek večer na Prima Cool.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám