Hlavní obsah
Článek

Již druhý den za sebou se Agáta Hanychová (38) nemůže pořádně postarat o svého malého syna Kryšpína. Osudným se jí totiž stal vakuově balený losos, po jehož pozření má takové zažívací potíže, že víc než v jakékoli jiné části domu tráví nyní čas nad záchodovou mísou. "Pořád jen zvracím," postěžovala si nám Agáta.

Agátě jsme zavolali, abychom se jí zeptali, jak prožila konec roku. Omluvila se ale s tím, že jí je velmi špatně. "Přítel není doma, tak se mi o malého stará brácha," řekla už jen Agáta a šla opět na onu místnost. Slíbila však, že pokud se její stav nezlepší, brzy navštíví lékaře. "Nechápu to, té rybě nic nebylo. Nezapáchala. Radši o tom ale nepište," dodala ještě na závěr.

Hanychová na sebe minulý rok stihla hodně upozornit. Porodila syna, vydala kontroverzní knihu, ve které se přiznává k okrádání své matky Veroniky Žilkové a k užívání pervitinu, prozrazuje v ní i detailní podrobnosti ze svého sexuálního života. Agáta také v prosinci nafotila akty pro prestižní pánský časopis a ve středisku Jasná v nízkých Tatrách se při tom ukázala nahoře bez. Začátek letošního roku už ale bohužel tak veselý nemá.

Reklama

Další články

Načítám