Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (48) si život na španělském ostrově Tenerife nadmíru užívá. S manželem Vlastou a dětmi se do prosluněné destinace přesunuli z Miami a posléze z Marbelly.

A jak je vidno, svůj nový domov si nemohou vynachválit. Bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko moc dobře ví, že u nás moc velké teplo nepanuje a všichni se těší na babí léto. Zuza se tak svlékla do odvážných jednodílných plavek s průstřihem, aby aspoň kousek letní atmosféry poslala do Česka i svého rodného Slovenska.

„Vím, že v našich končinách není zrovna ideální letní počasí, a tak vám posílám od nás trošku toho našeho tenerifského,“ vzkázala u žhavých snímků v plavkách, ve kterých ukázala, že se i jako dvojnásobná maminka umí udržet ve formě. A na Tenerife k tomu má ty nejlepší podmínky.

„Máme pronajatý třípatrový dům s bazénem a s krásným výhledem na celé pobřeží,“ řekla Super.cz moderátorka, která tak většinu času může trávit venku v plavkách, a hlavně v pohybu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám