Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S bývalou moderátorkou Novy Nicol Lenertovou jsme se neviděli dva roky, tak jsme byli samozřejmě zvědaví, co je u ní nového. Na první pohled to byla barva vlasů. Je z ní blondýnka. "Teď mi to sedí. Já tedy vyzkoušela snad všechny barvy, ale největší přešlap byla asi černá," řekla Super.cz Nicol.

Ta teď pracuje jako tisková mluvčí jedné z největších českých zdravotních pojišťoven. Ale protekcí, a tím, že má i po letech stále známou tvář, se k pozici nedostala. "Prošla jsem normálním výběrovým řízením jako u všech mých prací. I tehdy na Nově jsem čekala půl roku, jak to dopadne," zavzpomínala.

Pokud jde o soukromí, Nicol už sedmnáct let žije se stejným mužem, manažerem Jaroslavem Kalátem, s nímž má syny Jaroslava a Dominika. "Klukům už je třináct a šestnáct, brzy opustí rodné hnízdo, tak uvidíme, zda nám i pak s mým mužem vztah vydrží. Zatím držíme," smála se.

Reklama

Další články

Načítám