Hlavní obsah
Článek

Musel by dostat opravdu nůž na krk, aby podstoupil vakcinaci. Zpěvák Marian Vojtko (50) se očkování stále brání a přesvědčil o tom i svoje rodiče a přítelkyni. A to přestože nemůže otce s matkou žijící na Slovensku od poloviny července vůbec vídat kvůli přísným vstupním podmínkám do země. Bez komplikací a karantény se tam dostanou jen očkovaní.

Na Slovensko se dostane jen díky vystoupení se skupinou 4 Tenoři. V rámci turné totiž jedou vlakem do Popradu. "Je to pracovní cesta, takže máme nějaké úlevy, samozřejmě musíme mít PCR test. Očkovaní nejsme dva, já a Pavel Vítek (61). Pořád se zdráháme, i když okolnostmi asi budeme časem donuceni, už jen kvůli divadlu, abychom nebyli rizikoví pro kolegy, " řekl Super.cz Vojtko, jehož budeme moci opět vidět mj. v muzikálu Čarodějka na exkluzivních patnácti představeních v GoJa Music Hall.

"Zatím to držím, protože jehla je moje smrtelná fóbie. Rodiče také nejsou očkovaní, sám je nechci ohrožovat, vždycky jim volám, ať sedí doma a nikam nechodí, jen do obchodu a do kostela. Očkovaná není ani moje přítelkyně. Já nějak všechny naočkoval, aby se neočkovali," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám