Hlavní obsah
Článek

Během pandemie nemoci covid-19 se Daniela Peštová (53) víc než rok neviděla se svým synem Yannickem (24). Když je to nyní možné, tak se svým nejstarším dítětem tráví co možná nejvíc času.

Úspěšná česká topmodelka vyrazila v doprovodu pohledného syna na česko-slovenské finále Schwarzkopf Elite Model Look 2021. Partner Paľo Habera tedy tentokrát zůstal doma. „My jsme se s Paľem užili až až v Karlových Varech. Syn ho rád zastoupil,“ řekla nám po příjezdu.

Charismatická blondýna své soukromí médiím příliš neotvírá. Pokoušeli jsem se zjistit, jestli je její syn zadaný, nebo single, ale odpovědi jsme se nedočkali. „Jeho osobní život tady určitě nebudeme rozebírat. Nebyl by moc rád,“ uvedla s úsměvem Daniela. Potenciální synovy partnerky se ale prý ale Daniely nemusí obávat. „Myslím si, že jsem velmi dobrá tchyně,“ dodala Daniela Peštová.

Otcem čtyřiadvacetiletého Yannicka je italský businessman Tommaso Buti. Od jeho pěti let se ale na jeho výchově podílel modelčin současný partner Paľo Habera. Yannick aktuálně žije v Itálii, kde se věnuje návrhářství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám