Hlavní obsah
Článek

Tři špičkoví kuchaři, tři porotci kulinářské show MasterChef, tři kamarádi, ale také tři rivalové. Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář se proti sobě postaví v nové reality show.

„Jeden z nás tří si vždy vybere nějakou lokaci, restauraci, která je mu blízká, vybere jeden pokrm a ten souboj je o tom, že druzí dva mezi sebou soutěží, kdo ten daný pokrm dokáže přetvořit lépe,“ popsal Kašpárek princip pořadu Souboj na talíři.

První dvojici tvoří on a Přemek Forejt, jako zadání od Jana Punčocháře dostali koprovou omáčku. Oba pochopitelně chtějí zvítězit a do souboje jdou se sebejistotou hvězd svého oboru.

„Nejdu do souboje s tím, že dneska proti mně stojí Přéma, tak to prohraju. Ne! Já jsem prostě Radek Kašpárek, rázovitý Ostravák, který má striktní tah na branku, a já jdu do toho souboje jenom za tím účelem, abych vyhrál,“ říká narovinu michelinský šéfkuchař.

Kolega mu nic nedaruje, i on vaří s jasným cílem. „Tohle není každodenní vaření, tohle je něco speciálního a já chci, aby to bylo něco spešl i na tom talíři. Já vůbec nejsem soutěživý. Chci jenom vyhrát.“

Na obrazovky pořad zamíří v úterý večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám