Hlavní obsah
Článek

Sara Sandeva (26) a Jakub Prachař (40) se do sebe zamilovali během natáčení nového krimi seriálu Dvojka na zabití. A teď se herec s přítelkyní naprosto nečekaně potkal i v novém pořadu Inkognito, který moderuje jeho kamarád Libor Bouček (43).

Známé osobnosti tu u lidí ve studiu hádají nejrůznější profese ze všech koutů republiky. Nedílnou součástí každé epizody je také návštěva VIP hosta. V tomto případě si panelisté nasadí na oči masky a hádají stejným principem jako povolání.

Bouček si do prvního dílu pozval Saru Sandevu, o jejíž přítomnosti neměl její milý Prachař ani tušení. Společně s Petrou Nesvačilovou (38), Ondřejem Gregorem Brzobohatým a Milošem Pokorným pak kladli otázky, aby zjistili, o jakého hosta se jedná.

„Jména všech pozvaných VIP hostů musí zůstat v naprostém utajení. Vše se musí naplánovat tak, aby se hosté nepotkali s hádajícími v zákulisí pořadu, v kostymérně, maskérně. Sara Sandeva proto přijela až v momentě, kdy už byl díl roztočený a byla jistota, že se nemůže s hádajícími potkat,“ prozradil zdroj ze štábu.

Jakub Prachař vůbec netušil, že je ve studiu jeho láska Sara Sandeva.

Čtveřice hádajících měla co dělat, aby čtyřiadvacetiletou herečku uhádla. Okruh se zúžil, když Prachař správně zjistil, že společně hráli v seriálu. „Já si ale nic nepamatuju,“ reagoval. Po několika dalších otázkách ucítil příležitost Ondřej.

„Je ti jeden z lidí, kteří sedí za tímto stolem, velice sympatický?“ ptal se. Po potvrzení, že s Jakubem natočili seriál, už bylo jasné, že VIP hostem je Sara. „To je nespravedlnost!“ smál se její nový přítel.

Když už byla jeho láska odtajněna, vzájemně si dělali legraci na adresu věkového rozdílu. „Já už jsem chodil na gympl, když se narodila, do druháku,“ smál se Jakub. Díl diváci uvidí ve čtvrtek večer.

„Já musím říct, že Kuba je sice výrazně starší, ale já jsem tam ten rozdíl zase tak moc necítila,“ vtipkovala Sandeva. A Prachař jí dal za pravdu. „Diváci po tomhle prvním dílu pochopili, že mentálně je to úplně jiná věková kategorie,“ dodal s úsměvem vtipálek Prachař.

Reklama

Další články

Načítám