Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos na jaře se Honza Kopečný (34) rozhodl pro velký krok. Po letech, kdy ho zdobila dlouhá hříva, zatoužil po změně a své vlasy si nechal ostříhat. S novou image je spokojený a k hřívě do culíku se krasavec, známý ze show Tvoje tvář má známý hlas, vrátit nehodlá.

„Nechybí mi to a rychle jsem si zvyknul. Od začátku jsem byl spokojený a zatím to takhle budu držet, rýsuje se mi takový delší projekt a musím si držet image. Ty dlouhé vlasy jsem měl dlouho a zatím se k nim vracet nebudu,“ svěřil Super.cz Honza, která je rád, že se po měsících doma mohl během léta vrátit k hudbě.

„Měl jsem prázdniny na vodě, jeli jsme tour na vodě, byli jsme v různých kempech jižních Čech a každý den jsme si sjeli Vltavu, udělali jsme si tam každý večer koncert, měli jsme soustředění a konečně jsme hráli,“ svěřil se nám Kopečný.

Nejen kvůli své práci se také rozhodl pro očkování. „Už mám za sebou očkování. Neříkám běžte na to, ale ani neříkám nechoďte. Nikdy mi očkování neuškodilo, nebojím se ani tohohle. Prodělal jsem covid a měl jsem lehký průběh, takže já strach nemám, ale chápu, že někdo může mít. Byl bych rád, aby to vše zmizelo, negativní myšlení, opatření a jestli k tomu má dopomoct očkování, tak proč ne,“ dodal Honza Kopečný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám