Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka narozená na Kubě Camila Cabello (24) se dočkala své první filmové role. A hned se z ní stala Popelka.

Nový snímek Cinderella (Popelka) z dílny Amazon Prime měl premiéru v Los Angeles v pondělí. Čtyřiadvacetiletá zpěvačka o filmu sama na tiskové konferenci řekla: „V této adaptaci to není jen o princi a romantickém vztahu. Samozřejmě je to nedílná součást příběhu, ale tento film budou ženy milovat proto, protože si tam hrdinka vybrala sebe a svou budoucnost, což je hlavní poselství. V tomto snímku jsou ženy těmi, které inspirují prince, aby změnil svůj život a byl lepším člověkem.“

Pro Camilu to byla první herecká role. Její pěvecká kariéra začala se skupinou Fifth Harmony, která vznikla v americké verzi X Factoru. Odešla z ní v roce 2016 a o dva roky později vydala své debutové album Havana. Název odkazuje na její kořeny a hned první singl se stejným jménem jako album se stal hitem po celém světě.

Dalším obrovským hitem byla píseň Señorita, kterou nazpívala se svým přítelem, zpěvákem Shawnem Mendesem. S ním už žije dva roky a je její největší podporou. „On je tím nejlepším, co mě potkalo, a myslím si, že se vzájemně plně podporujeme a pořád chceme být spolu,“ uvedla před časem Camila pro Entertainment Tonight.

Na premiéru zvolila Cabello extravagantnější model. Nohy v krátké sukni zahalila do vysokých kozaček a vrchní díl zářil díky blyštivým kamínkům, což se k roli Popelky skvěle hodilo.

Reklama

Další články

Načítám