Hlavní obsah
Článek

O svém vztahu veřejně moc nemluví a ani jej nedávají přehnaně na odiv. Se zásnubami se ovšem Mark Ronson (46) pochlubil v podcastu a nyní na svém instagramovém profilu zveřejnil, že se s Grace Gummer (35) vzali.

O tom, že požádal dceru Meryl Streep o ruku, se svět dozvěděl v červnu a nyní už jsou s Markem ve svazku manželském. Pro oba je to podruhé.

„Mé opravdové lásce, která přišla znenadání. Můj 45. rok jsi udělala tím nejlepším rokem mého života. A jsem si jistý, že mi trvalo 45 let, abych se stal tak dobrým mužem, abych si zasloužil tvou lásku. Doufám, že strávím všechny další narozeniny po tvém boku až do konce mých dní a i poté. Navždy tvůj (a ano, vzali jsme se),“ napsal ke svatební fotce Ronson na sociální síť.

Na sítě unikl ještě jeden snímek ze svatby

Mark a Grace se údajně seznámili v New York v době, kdy měla Gummer po rozvodu s Tayem Strathairnem. Ten proběhl v dubnu loňského roku. Ronson je už také jednou rozvedený.

Mark proslul mnoha hity, spolupracoval například na písni Valerie se zesnulou zpěvačkou Amy Winehouse (†27), dále pak tvořil s Miley Cyrus (28), Camilou Cabello, Brunem Marsem a dalšími.

Reklama

Další články

Načítám