Hlavní obsah
Článek

Travesti komička Naděžda Krupská, kterou proslavila první řada reality show Česko Slovensko má talent, se už v zrcadle nemohla dívat na svůj odporný zjev a dala se na hubnutí. "Mám dole čtrnáct kilogramů za dva měsíce. Zchudla jsem úplně všude. I na zadku. A kvůli tomu už nemůžu skoro používat svůj kostým s obřím pozadím Haliny Pawlowské, který mě proslavil. Už na mně totiž plandá," říká Krupská.

Ta se svěřila do péče svého kamaráda, osobního trenéra fitness Martina Rudy. "Vzal jsem si ji do parády. Občas remcala, ale nakonec se jí podařilo opravdu zhubnout natolik, že konečně vypadá docela k světu," řekl nám Ruda s tím, že Naděžda má od něj zakázaný dál alkohol a dietní chyby může udělat jen dvakrát za měsíc.

"Teď už se Halině moc nepodobám, když nemůžu používat kostým speciálně ušitý na mou původní postavu. Ale to nevadí. Stejně mě to už nebavilo a navíc už mám úplně jiný program než dřív," říká.

A proč se travestita vůbec rozhodl pro tak radikální snížení váhy? "Když jsem se na sebe dívala do zrcadla, chtělo se mi zvracet. Byla jsem sama sobě odporná. Teď už se sama sobě docela líbím a i chlapi mají větší zájem. Navíc teď ušetřím za látku, když si nechám ušít nové šaty," usmívá se Krupská. Do smíchu jí ale rozhodně pořád nebylo. "Někdy bych sežrala snad i televizi, jaký mám hlad. A kvůli dietě mě absolutně přestal zajímat sex. To se mi v životě ještě nestalo," dodává komička.

Reklama

Další články

Načítám