Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stavebnice Smartmax pomáhá rozvíjet motoriku a logické myšlení. Učí děti základy magnetismu a vzdělává je. Stavění je navíc snadnější a zábavnější.

Belgické stavebnice Smartmax, dostupné na mrakyhracek.cz, jsou výjimečné. Co vám tato neokoukaná zábava, pro holky i kluky, přinese?

Stavebnice Smartmax dokáží posilovat schopnosti:

  • logického myšlení
  • koordinace oka-ruky
  • soustředění
  • prostorové orientace
  • fantazie a kreativity
  • rozpoznávání barev

Stavebnice navíc využívají funkce magnetismu. Dílky (tyčky), které mají studené barvy, mají severní póly a teplé barvy mají naopak jižní póly. Dítě se učí, že spojit může dílky se severním a jižním pólem, zatímco dva se severním a dva s jižním pólem spojit nelze. Zní to složitě? Nebojte se, barvy dítěti napoví. Délka dílků určuje i sílu magnetů. Delší dílky dokáží vytvořit silnější spojení. Součástí stavebnice jsou také kuličky, které přitahují všechny druhy dílků, studených i teplých barev. Učte děti základy fyziky hravě a snadno.

Smartmax je vhodná i pro velmi malé děti. Všechny části stavebnice jsou větší než 3 cm, a proto se nemusíte bát, že by je dítě spolklo. Stavebnice jsou navíc velmi kvalitně provedené a přichází se skvělými nápady na kreativní aktivity.

Foto: Olymptoy
Učte děti hravou formou

Smartmax pro nejmenší

I děti od 1 roku věku se mohou bavit s magnetickými stavebnicemi. Konstrukce a designy přizpůsobené jejich věku zajistí veselou zábavu. Vybavte děti stavebnicí vláčku a vagónů, které spojují pomocí magnetů. Nebo vyzkoušejte barevné dinosaury. Pro děti od 2 let věku je ideální stavebnice traktůrku.

Stavebnice Smartmax podporují kreativitu

Děti milují tvoření. Tvoření dle jejich představ. Se stavebnicemi Smartmax se stanou malými kreativními budovateli. Sety stavebnic, obsahující jak dílky (tyčky), tak kuličky a další prvky, jsou skvělým startem. Pro zkušené stavitele bude ideálním projektem magnetická kuličková dráha. Děti ji sami vymyslí a sami taky otestují.

Foto: Olymptoy
Stavebnice Smartmax Geosmart pro starší děti

Starší děti se baví složitějšími stavbami

Řada Smartmax Geosmart nabízí zábavu pro starší děti, které hledají nové nápady. Co takhle postavit si lunární vozítko nebo UFO? Stavebnice Geosmart jsou vzájemně kompatibilní a fantazii se tak meze nekladou.

Na mrakyhracek.cz najdete celé řady stavebnic Smartmax. Pro neokoukanou zábavu vašich dětí.

Další články

Načítám