Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40) slaví v pondělí narozeniny, které ho na časové ose posunou dva roky před bránu do klubu čtyřicátníků. Oblíbený herec, moderátor i hudebník se v uměleckém prostředí pohybuje odmalička. Herecké geny tatínka Davida, dědy Ilji a maminky Dany Batulkové (66) v sobě zkrátka nezapře.

Dnes je z Jakuba vyzrálý muž a otec dcery Mii, kterou má s exmanželkou Agátou Hanychovou (38). A po jeho boku se nyní objevuje o čtrnáct let mladší krásná herečka Sara Sandeva (26). V době, kdy byl sympatické herečce, do níž se Jakub zakoukal během natáčení seriálu Dvojka na zabití, jeden rok, zahrál si v oblíbené reklamě na sušenky. To mu bylo čtrnáct let. Coby pohublý blonďáček se v reklamě potkal i s dospívající Agátou. O rok později si zahrál ve svém prvním filmu Ze života pubescentky. Po jeho boku se tehdy objevil i mladý Kryštof Hádek (42).

Na divadelních prknech se ale prosazoval ještě o dva roky dříve (Divadlo Komedie). Diváky brzy zaujal například v cyklu Bakaláři nebo filmu Milenci a vrazi. Úspěšný je také jako seriálový herec - namátkou jmenujme Bazén, Horákovi, Ulice, Ohnivý kuře a nejnověji zmíněná Dvojka na zabití.

Kromě herectví je také populárním muzikantem (dříve Nightwork, dnes Tros Discotequos) a moderátorem a porotcem či účinkujícím v nejrůznějších show (Talent, Máme rádi Česko a další). Připomeňte si v naší galerii, jak to Jakubovi slušelo jako mladíkovi.

Reklama

Další články

Načítám