Hlavní obsah
Článek

Poděkovat svým zpěvem přijela do náchodského divadla zpěvačka Věra Martinová (64) na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky. "A to hlavně personálu nemocnice v Náchodě, protože se tam do poslední chvíle skvěle starali o moje rodiče, i když podlehli covidu-19," upřesnila zpěvačka.

S bolestnou ztrátou se postupně vyrovnává, v domě rodičů trávila i dovolenou, z níž si odskočila na vystoupení. "Teď v domě rodičů v Dobrušce žije moje sestra, byla jsem u ní. I když původně byl v plánu pobyt u vodní nádrže Rozkoš, počasí mi ale nepřálo," svěřila se Super.cz.

Zato si pochvalovala, že nemusela kvůli počasí rušit jediný letní koncert. "Ono to vyšlo tak, že jsem zpívala, když byly ty čtyřicítky, a když jsem měla volno, pršelo. Ale jsem vděčná, že jsme konečně mohli vystupovat. Kdo ví, jak to bude na podzim a v zimě, jestli lidi přijdou i do uzavřených prostor nebo bude vůbec možné kulturní akce pořádat," krčila rameny.

V závěru rozhovoru nám také prozradila, že se teď musí se vším vyrovnávat sama. Rozešla se s přítelem, léčitelem Květoslavem. "Od dubna spolu nejsme, byl to ten kritický sedmý rok. Ale život mě naučil, že pomocnou ruku najdu hlavně na konci své paže. A možná se ještě někdo v mém životě objeví," neztrácí naději zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám