Hlavní obsah
Článek

Je úspěšnou podnikatelkou v oděvním průmyslu, platnou hráčkou plážového volejbalu a k tomu sexy modelkou. Alessandra Ambrosio (42) umí využít při pobytu na pláži všechny své schopnosti.

V Miami, kde ji na pláži fotografové potkávají pravidelně, dokáže nejen skvěle odprezentovat všechny nové modely plavek, které navrhuje spolu se sestrou a kamarádkou pod značkou Gal Floripa, ale ještě si dopřává sportovních výkonů, kterými si udržuje své modelkovské křivky.

V magazínu Hamptons se v červnu rozpovídala o tom, jaké modely bikin sama upřednostňuje: „Miluji chodit na pláž zahrát si volejbal, a navíc kolem sebe mám stále děti, takže chci něco praktického, co ze mě nespadne, ani nikde nic nevykoukne. Mám ráda pohodlné věci, ve kterých se mohu nerušeně pohybovat.“

Naposledy se objevila v zářivě zelených bikinách, které tentokrát využila i k opalování, a také flirtování se svým aktuálním přítelem Richardem Leem. Tihle dva jsou ve fázi zamilování a nemohou od sebe odtrhnout rty. Jen se podívejte do galerie níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám