Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejopulentnější róbu ze všech přítomných dam zvolila na vyhlášení soutěže Muž roku moderátorka Zuzana Bubílková (71). "Když jsem viděla Jitku Čvančarovou (46) na karlovarském festivalu, říkala jsem si, že už se zase takové šaty nosí a frčí velký objem," smála se.

Róba ovšem nová nebyla. "Dnes mají ty šaty přesně dvacet let, tak jsem si řekla, že je vyzkouším a byla jsem ráda, že mi pořád jsou. I když jsem radši od rána nejedla," svěřila, že už má roky stejnou postavu, na které tedy důkladně dře a pravidelně cvičí.

Takových kousků má prý doma víc."Jednu dobu jsem si šaty kupovala a nepůjčovala si je. Všechny mi zůstaly, protože byly strašně drahé a je mi líto to někam dát anebo vyhodit. Je to i motivace držet si stejnou váhu, abych je mohla kdykoli vytáhnout. Všechny vypadají jako nové, protože to byly nadčasové kousky," doplnila Zuzana, která přidala i historky o modelu, který oblékla poprvé ještě během spolupráce s Miloslavem Šimkem, kterou se můžete dozvědět v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám