Hlavní obsah
Článek

S herečkou Michaelou Dolinovou (60) jsme se tentokrát potkali v náchodském divadle,kde strávila dva večery. První byla v porotě na finále Muže roku, druhý se stala patronkou jednoho ze soutěžících v klání Anděl mezi zdravotníky.

Manžel, soudce, který ji téměř nikde nedoprovází, prý na její výlety za mužskou krásou nežárlí. "Nechává mě, protože ví, že se vždy vrátím živá, celá a zdravá. Bral si mě s tím, že sem jezdím, už je to dvaadvacet let a kluci jsou oproti mě čím dál tím mladší. Těm prvním už je skoro padesát a mě se líbí, když jsou muži vyzrálí a mají už něco za sebou," smála se.

Herečka je už ostatně připravená i na roli babičky. Na začátku srpna provdala svoji starší dceru Terezu. "Měla jsme z toho asi čtvrt roku vyrážku a nespala jsem. Nakonec se ukázalo, že to byl jeden z nejkrásnějších dnů v mém životě. S miminkem ale asi dcera ještě chvilku počká, i když babičkou už bych byla ráda," svěřila.

Na přípravách svatby a hlavně svatební párty si ovšem pořádně mákla. "Dceři se totiž zhroutil její sen pořádat večírek na statku, který měla vysněný, protože majitelé kvůli covidu zkrachovali. V květnu za mnou přišla s tím, zda by mohli mít afterpárty u nás na chalupě. Moc se mi nechtělo, protože bych se musela o všechno starat. Samozřejmě to tak dopadlo. Bála jsem se, jestli nepřeteče septik a podobně. Asi v půl druhé jsme si vzala diazepam a hned ráno jsem začala uklízet," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám