Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v červnu zažili nejtěžší okamžiky života. Hokejová hvězda David Pastrňák a jeho švédská přítelkyně Rebecca přišli šest dní po porodu o syna Vigga. Hvězdný pár dorazil na závěrečný ceremoniál filmového festivalu v Karlových Varech.

Rebecca oblékla nádherné šaty z ručně vyšívaného tylu, ve kterých vynikla její štíhlá postava. Autorem šatů jsou sourozenci Ponerovi. Materiál i střih nechal hokejista s partnerkou kompletně na návrháři.

"Měli jediný požadavek a to, aby šaty nebyly červené. Jinak vše nechali na nás. Řešilo se to na poslední chvíli, pár dní před závěrečným ceremoniálem. Proto jsme vybrali šaty z naší nové kolekce, byly zcela nové a byly k dispozici. Ty se pak na Rebecce na míru upravovaly," řekl Super.cz návrhář Jakub Poner.

"Má krásnou postavu, takže byla radost vybírat šaty. Ona i David byli neuvěřitelně milí. Jsme velmi hrdí na to, že si pro šaty vybrali nás," dodal návrhář.

Reklama

Další články

Načítám