Hlavní obsah
Článek

Jak bylo těžké do Karlových Varů přilákat Johnnyho Deppa (60), jednu z největších hereckých hvězd světa? Jiří Bartoška (77), prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, promluvil. A prozradil, že kontroverze herce se nebál ani trochu.

"Děláme 27 let festival, a byla tady velká spousta slavných hereckých osobností. Můžeme pracovat s obrovským portfoliem herců, kteří tady u nás byli," liboval si v rozhovoru pro Super.cz Jiří Bartoška. "Johnny Depp má jednu obrovskou výhodu, má široké mantinely, jeho filmový záběr je obrovský," dodal.

Pověsti herce se nebál. "Víte alkoholiků tady bylo a nikdy nikdo neměl žádný strach," smál se Bartoška. "Kontroverze vznikla z toho, že bulvární deník Sun napsal pomluvu, nikdo nikdy nebyl odsouzen. Aktivistky se začaly houfovat, že festival si dovoluje pozvat takového herce. Nebudeme nikomu odevzdávat před festivalem seznam, aby nám hosty někdo kádroval. To mi trošku připomíná 50. léta," říká rázně Bartoška.

Festival se blíží ke konci. Prezident festivalu už se těší, až si odpočine. Nepoletí ale do zahraničí, s rodinou se přesune na chalupu.

"Máme čtyři kilometry od Varů chalupu, v městečku Andělská Hora. V neděli odjedeme na "andělku", tam budeme relaxovat. Říká se, že se vyrovnává karlovarský jet lag," uzavřel Bartoška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám