Hlavní obsah
Článek

Jen co Johnny Depp (60) vkročil na červený koberec před hotelem Thermal, strhl se nadšený aplaus a křik. Na hollywoodského herce čekaly davy skandujících fanoušků. Někteří z nich i několik hodin.

Depp ochotně pózoval, od bodyguarda si posléze vyptal pero a vyrazil vstříc lidem a jejich plakátům a deníčkům. Ochotně se podepisoval, rozdal bezpočet autogramů.

Poté se odebral do kinosálu, kde spolu s kolegy z delegace, režisérem Julienem Templem, producentem Stephenem Deutersem a manželkou irské hudební legendy Shanea MacGowana, o němž snímek pojednává, Victorií Mary MacGowan uvedl dokument Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem.

Festivalové publikum delegaci vřele přijalo. „Děkuji moc,“ řekl Depp česky zaplněnému kinosálu. „Díky, že jste přišli na mimořádný film o, jak věřím, mimořádném talentu, jednom z mých hrdinů a básníkovi, kterého podle mě budou lidé číst i po staletích, pokud bude lidstvo existovat,“ doplnil.

Přízeň diváků si herec užíval, i uvnitř se ochotně fotil a podepisoval, dělal blbinky s mikrofonem, který schoval pod sako a odcházel. Jako by se mu ani nechtělo z pódia... Na momentky se podívejte na videu a ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám