Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muž roku, jedna z mála soutěží krásy, která zvládla i v době pandemie uspořádat regulérní ročník, se už po jednadvacáté konal v městském divadle v Náchodě. Mužem roku se stal pětadvacetiletý student Lukáš Vyšehrad z Hradce Králové, druhé místo putuje do Jestřebí u Blanska za dvaadvacetiletým konzultantem a studentem Jiřím Peroutem, na třetím místě skončil sedmadvacetiletý Dominik Chabr z Mostu, který pracuje jako vedoucí nákupního oddělení.

Dvanáctka mladých mužů se snažila zaujmout nejen svými svalnatými těly a pohlednými tvářemi, ale i charismatem či společenským vystupováním.

A co je čekalo? "Museli se představit, odpovědět na záludnou otázku od známé osobnosti, pro dámy pak byla určitě atraktivní přehlídka spodního prádla a pobavila i volná disciplína, která se musela vejít do jedné minuty. Tu jsme loni museli kvůli pandemickým opatřením zrušit," vypočítal ředitel soutěže David Novotný. Na to, jak finalisté disciplíny zvládali, se podívejte do záznamu z přenosu.

Šéf soutěže dbal také na důsledné dodržení všech protikoronavirových opatření.

"I při letošní soutěži dbáme pečlivě na všechna bezpečnostní opatření. Už na soustředění jsme testovali úplně každého, i ty naočkované. Respirátory anebo nanoroušky v sále budou povinné, lidé se budou před příchodem muset prokázat testem nebo očkováním," doplnil.

Líbí se vám nový Muž roku Lukáš Vyšehrad?
Ano, je to správná volba
9,8 %
Ne, nezaujal mě
90,2 %
Celkem hlasovalo 15486 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám