Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během letních prázdnin většina lidí míří na dovolenou na jih. Kateřina Sokolová (35) zvolila opačný směr. Modelka se svým partnerem Michalem Valentou zamířila na Island. Letní měsíce přece jen nabízí možnost, jak to v tomto drsném prostředí zvládnout.

„Jsem na Islandu poprvé a jsem nadšená. Je to sice drsná, ale opravdu krásná krajina,“ svěřila se Super.cz modelka. Katka odstartovala svou cestu v Reykjavíku, kde s partnerem strávila pár dní. Zde navštívila horké prameny a předvedla své tělo v plavkách.

Aktuálně se plaví s partou deseti lidi na velké plachetnici po moři. „Předevčírem nám počasí příliš nepřálo. Byl silný vítr a déšť. Včera jsme vyjeli na dvanáctihodinový přejezd po západním pobřeží Islandu a to bylo dost náročné,“ uvedla Katka, která se musela vyrovnat s mořskou nemocí: „Myslela jsem si, že jsem na lodě zvyklá, ale motorové jachty v Chorvatsku jsou přece jen jiné kafe. Zjistila jsem, že moji nejlepší přátelé jsou gumové holínky, Kinedryl a teplé ponožky,“ smála se Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám