Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Zuzana Norisová (45) se v únoru stala už dvojnásobnou maminkou. A teď se po delší době objevila ve společnosti. Konkrétně na bratislavské premiéře filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel, kde ztvárňuje jednu z rolí. Norisové to coby dvojnásobné mamince moc slušelo a zářila svým typickým úsměvem. Druhou dceru s manželem, hercem Ondrejem Kovaľem, pojmenovali Liliana.

Jejich prvorozené dceři Julii už je osm let. Zda z ní také vyroste herečka, nechávají rodiče čistě na ní, byť se nabízí, že když jsou oba rodiče herci, dítě má ke kumštu hodně blízko.

„Já ji od toho chráním, protože někdy točíme s dětmi a musí se to ohlídat, kolik tam jsou hodin. Někdy děti natáčí celý den, a to bych nechtěla. Ještě má čas, ale nevím, co by chtěla dělat, ten svět ji baví, ale nechci ji do ničeho tlačit,“ řekla Super.cz někdejší hvězda Rebelů v době, kdy účinkovala v show Tvoje tvář má známý hlas a dcerku často brala na přenosy.

Do toho ještě hodně natáčela, ale pak přišlo další těhotenství a Norisová se opět naplno ponořila do mateřských povinností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám