Hlavní obsah
Článek

Vojta Drahokoupil (28) nedávno potěšil fanoušky originálním pozdravem z Šumavy. Vyfotil se nahý v řece a tvrdí, že koupání „na Adama“ provozuje poměrně často, jen se tím doposud nechlubil na sociálních sítích. Pro jednou udělal výjimku a reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Vím, že jsem tam nahej, a že to možná některé lidi pobouří, ale chtěl jsem ukázat tu svobodu. Ta fotka má ohlasy a komu se to nelíbí, ať mi pr*el políbí,“ svěřil s dávkou upřímnosti Super.cz

Zajímalo nás, jaké jsou ohlasy. „Škála je pestrá. Píšou: ,Tohle se sem nehodí' nebo ,Dobrá prdel!' nebo ,Hezký pozadí, hezká Šumava'. Opravdu spousta komplimentů nejen na mě, ale i na prostředí,“ usmívá se zpěvák a hvězda show Tvoje tvář má známý hlas.

Kritiku, která čas od času přijde nejen na obnažený snímek, hází za hlavu. „Celý život se někomu něco nelíbí. To ale není smysl mého života, dělat něco, abych se zavděčil lidem, kteří mě nemají rádi. Můj smysl života je, abych byl šťastnej, a aby lidé kolem mě byli šťastní,“ říká Vojta, kterého jsme vyzpovídali během natáčení videoklipu k písni Co víc si přát, která se objeví na připravovaném albu.

Nabízela se otázka, zda se Vojta nyní cítí šťastný, když chce dělat druhé šťastnými. „Dá se říct, že asi jo,“ reagoval. Přítelkyni po svém boku sice nemá, ale po pracovní stránce se mu daří. „Jsem sám a v životě jsem nikdy moc často sám nebyl. Teď je situace, kdy mám být sám. Tím, jak nedávám pozornost ženě, tak tu energii celou vkládám do hudby a psaní,“ míní.

Z připravovaného alba a toho, jak mu všechny plány vychází, má velkou radost. „Plním si tím sen, ale věřím, že si splním sen i co se dětí a rodiny týká. Zlatého retrívra už mám, takže hledám jen ženu a děti,“ dodává s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám