Hlavní obsah
Článek

Zemřel americký herec Michael Nader. V 76 letech podlehl rakovině. Herec se proslavil rolí Dexe Dextera v seriálu Dynastie nebo Dimitriho Maricka v mýdlové opeře All My Children. Diváci si ho pamatují také díky postavě mafiána Johnnyho Sorenta v seriálu Perry Mason.

Informaci o hercově skonu potvrdil listu USA Today jeho manažer Richard Schwartz. Nader prý zemřel obklopen svými nebližšími, manželkou Jodi Lister a jejich záchranářským psem Stormem.

„S těžkým srdcem sdílím zprávu o úmrtí mého milovaného Michaela. Byl to krásný a fascinující muž s mnoha talenty a dovednostmi, bude mi navždy chybět,“ napsala v prohlášení zdrcená manželka Jodi Lister. Tu si herec vzal v roce 2014. Předtím byl ženatý dvakrát - už v roce 1984 se oženil s herečkou Robin Weiss, s ním má dceru Lindsay Michelle (37). Po šesti letech se ale rozvedli. O dva roky později se oženil s další herečkou Beth Windsor, ale ani druhé manželství mu nevyšlo.

Michael Nader nebyl žádné kvítko. V minulosti byl zadržen za řízení v opilosti, a dokonce seděl ve vězení kvůli užívání kokainu. Zklidnil se až po boku své třetí manželky. V Dynastii se jeho postava Dexe Dextera stala třetím manželem mrchy Alexis v podání Joan Collins.

Reklama

Další články

Načítám