Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do hlavní role dlouho očekávaného snímku Zátopek obsadil David Ondříček svou manželku Marthu Issovou (43). Bylo od začátku jasné, že bude hrát Danu Zátopkovou?

„Nejdříve jsem obsadil Vaška Neužila. Věděl jsem, že Martha s Vaškem herecky velmi dobře fungují, hrají spolu v Dejvickém divadle. Viděl jsem třeba představení Debris, kde hrají jen oni dva. Když jsme se tedy domluvili, že do toho obsazení půjde, tak jsem to nabídl Martě,“ řekl nám režisér před svým vystoupením v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Režisér si byl jistý správnou volbou obsazení. „Jakmile jsem ji obsadil, tak jsem viděl, jak ke své roli přistupuje. Upřímně Martha je mnohem podobnější Daně Zátopkové než Vašek Emilu Zátopkovi. Cítil jsem fyzickou podobnost i její cit pro sport, který ona má,“ říká Ondříček.

Režisér obsazuje svou ženu rád a často. V dalším připravovaném snímku s ní ale nepočítá. „Zatím se to ale nedá pevně říct. S Marthou budu točit kdykoli cokoli a bez ní taky,“ říká David Ondříček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám